Uthyrning av Svetsmaskiner

MMA-maskiner
MIG/MAG-maskiner
TIG-maskiner
Plasmaskärmaskiner
Magnetborrmaskiner
Rökutsug
Rörbockar

Det finns mängder av skäl varför du ska hyra. Ju bättre maskiner du har på arbetsplatsen, desto smidigare går det. Men det kräver tid, kunskap och kapital att hålla igång en maskinpark. Genom att hyra av oss vinner du en rad fördelar. Du får exempelvis tillgång till ett brett sortiment av de senaste produkter och tjänster inom branschen – från minsta ”pinnsvetsen” till vattenkylda mig/magutrustningar.

Vår kunniga personal finns även till hands för att hjälpa dig matcha just vad du behöver till ditt projekt. Det viktigaste för oss är att leverera rätt produkt eller tjänst, till rätt pris, i rätt tid, på ett professionellt sätt. Detta innebär kort och gott att du alltid får besked om kostnaden per maskin och dygn.

Maskinerna levereras direkt till din arbetsplats om du så önskar och du betalar för den tid som maskinen gör nytta. Du står aldrig med outnyttjade maskiner på arbetsplatsen om orderingången minskar och skulle en maskin gå sönder – ja, då erbjuder vi dig snabbt en ersättningsmaskin. Genom att hyra hos oss kan du också alltid försäkra dig om att maskinerna är väl genomgångna, uppfyller samtliga krav för branschen.

Så varför ska du hyra av oss?
Vi erbjuder lösningar som ger ditt projekt den mest ekonomiska lösningen – en komplett problemlösare helt enkelt!

Kontakta Stefan Appelbo via mejl eller ring 08-475 39 17

 

Läs mer här (PDF)
Stäng