Arbeta hos oss?

Till vår butik i Spånga söker vi nu en:

Butikssäljare – Yrkeskläder och personlig skyddsutrustning

Lundqvist Maskin & Verktyg AB är ett expansivt och modernt företag. Vi har tre anläggningar, varav en i Spånga/Lunda, där vårt huvudkontor finns, en butik i Västberga samt en butik i Norrköping. Våra öppettider är vardagar mellan 06.30-16.30.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår butiksförsäljning gällande yrkeskläder, skor och personlig skyddsutrustning. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att ge våra kunder bästa tänkbara hjälp och val av produkter i området personlig skyddsutrustning.  

Andra arbetsuppgifter är att arbeta vid utcheckningen, plocka upp varor och övriga uppgifter som ingår i ett butiksarbete.

Du har:

  • erfarenhet av kundrelaterat arbete, gärna från butik
  • ett genuint stort intresse för att hjälpa kunder
  • en positiv och öppen personlighet som gillar att vara en del av ett lag
  • en flexibel inställning, är inte rädd för att hugga i där det behövs
  • en bra känsla för struktur och ett gott ordningssinne
  • god datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete i ett starkt företag tillsammans med ett trevligt och kunnigt team.  Möjlighet att utveckla dig själv och dina kunskaper inom våra produktområden såväl som försäljning. Marknadsmässiga villkor.

Välkommen att söka tjänsten! Du kommer att länkas till en extern plats där du sedan enkelt kan bifoga ditt brev och CV. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan snarast! Vid frågor är du välkommen att kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-250 88, Comline Rekrytering.

 

Sök till tjänsten här (Extern länk)
Stäng