Arbeta hos oss?

Lundqvist Maskin & Verktyg har i nästan 100 år gjort skillnad för kunder och anställda genom att leverera produkter och tjänster med hög kvalitet utifrån kundernas behov och samhällets förändring.
Vi ser det som en ständig resa att på ett tydligt sätt leda verksamheten och kunderna rätt i alla väder, som en stark partner in i framtiden. Företaget omsätter 196 Mkr och har ca 56 anställda. Mer information om oss hittar du på www.lundqvist.se/om företaget.

 

Till vår butik i Spånga söker vi nu en:

Butikssäljare med specialinriktning Personlig Skyddsutrustning (PPE/PSU)

Vi söker dig som har ambitioner att på sikt utvecklas vidare i rollen mot ett affärsområdesansvar!

Lundqvist Maskin & Verktyg är ett expansivt och modernt företag med fyra anläggningar, två i Stockholm, en i Norrköping samt en i Eskilstuna.

Vårt team i Spånga/Lunda behöver förstärkning, då vi har tecknat ett storkundsavtal som löper under 6 år inom produktkategorin PSU.

Vi söker dig som är en kreativ och driven person med högt kundfokus, som vill vara med och bidra med dina kunskaper och engagemang inom produktområdet!

Tjänsten som butikssäljare innebär mycket kundkontakter, att serva kunderna i butik såväl som per telefon. Vidare registrerar du order samt utleveranser i vårt affärssystem, gör beställningar,  plockar upp produkter som kommer från vårt centrallager, fyller på i butiken samt övriga uppgifter som kan förekomma i en butik.

Vi vill att du:

 • har kunskapsmässig bakgrund kopplat till arbetskläder, arbetsskor och-/eller annan personlig skyddsutrustning
 • minst har någon erfarenhet av kundrelaterat arbete, gärna från butik
 • är en öppen och positiv person med fokus på lösningar och intresse för affärerna
 • har en genuin känsla för service samtidigt som du är noggrann och bra på att prioritera
 • är flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs
 • har lätt för att kommunicera, såväl i interna som externa relationer
 • har god datorvana
 • innehar B-körkort

 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Vi erbjuder
En intressant och omväxlande roll med karriärutveckling i ett starkt företag tillsammans med ett trevligt och kunnigt team.  Möjlighet att utveckla dig själv och dina kunskaper inom våra produktområden såväl som försäljning. Marknadsmässiga villkor.

Välkommen att söka tjänsten! Du kommer att länkas till en extern sida, där du sedan enkelt kan bifoga ditt brev och CV. Urvalet kommer att ske löpande, varför vi ser fram emot din ansökan snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-250 88, Comline Rekrytering.

 

Sök till tjänsten här (Extern länk)

 


 

Regionansvarig Säljare Östergötland 

Lundqvist Maskin & Verktyg AB är ett expansivt och modernt företag med två anläggningar i Stockholmsområdet, en i Norrköping samt en i Eskilstuna. Genom att förstärka närvaron och kunderbjudandet i Norrköping och region Östergötland, kan vi erbjuda fler kunder fördelarna med ett heltäckande sortiment och en lokal närvaro. Regionen kommer även inkludera södra delarna av Södermanland.

Vi söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och engagemang och bära ut Lundqvists hela kunderbjudande. Vi arbetar med kvalitetsprodukter från leverantörer som är världsledande inom sina områden.

Du kommer huvudsakligen att vara ute på fältet med uppdrag att sälja och serva proffskundernas behov av produkter och tillhörande tjänster. Rollen innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning till befintliga kunder. Du kommer att ingå i ett proffsigt säljteam och samarbeta med innesäljare, säljarkollegor, butikssäljare och försäljningschef för att utveckla våra kunder på bästa sätt.


Kvalifikationer/Egenskaper:

 • Du har bred produktkunskap inom förnödenhetsartiklar till Industri eller Byggindustri
 • Försäljningserfarenhet med dokumenterat goda resultat, att identifiera nya potentiella kunder såväl som utveckling av befintliga affärer
 • Ett genuint intresse för en affärsinriktad roll med mycket kundkontakter
 • Är driven, strukturerad och trivs med att jobba självständigt under eget ansvar
 • Hög social förmåga såväl i interna som externa relationer
 • Goda kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i Office
 • Innehar B-körkort


Meriterande är svetskunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

           

Vi erbjuder:

Ett utvecklande arbete i ett starkt företag tillsammans med ett trevligt och kunnigt team. 


Är du redo för en ny utmaning och har kvalifikationerna? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten! Du kommer att länkas till en extern sida, där du sedan enkelt kan bifoga ditt CV och brev. Urvalet kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast. Vid frågor, kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-250 88, Comline Rekrytering.

 

Sök till tjänsten här (Extern länk)

 


 

 

Till vårt huvudkontor i Spånga/Lunda söker vi nu en:

Servicetekniker / Svetsreparatör

Vi söker en kreativ och driven servicetekniker med högt kundfokus!

Lundqvist Maskin & Verktyg är ett expansivt företag med två anläggningar i Stockholm, en anläggning i Eskilstuna och en anläggning i Norrköping.

Efterfrågan på vår serviceavdelning är stor och för att möta våra kunders behov söker vi en ny tekniker till vår serviceverkstad i Lunda.

Utöver servicearbeten kommer du att arbeta med valideringar i vår serviceverkstad och ute hos kunder. Du kommer även att samverka med våra säljare gällande serviceavtal. Valideringsuppdragen innebär resa inom vårt geografiska upptagningsområde som omfattar Stockholm-, Södermanlands- & Östergötlands län med några få övernattningar per år.

Din bakgrund/profil:

 • Relevant utbildning för tjänsten samt svetserfarenhet. Har du begränsad erfarenhet inom svetsning, ser vi gärna att du har en bakgrund inom kraftelektronik.
 • En genuin känsla för service samtidigt som du är noggrann och bra på att prioritera.
 • God förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer såväl som bra samarbeten i det interna lagarbetet.
 • God datorvana

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

           

Vi erbjuder:

Ett omväxlande arbete i ett starkt företag tillsammans med ett trevligt och kunnigt team.  Möjlighet att utveckla dig själv och din roll i takt med att vår serviceavdelning växer.

 

Välkommen att söka tjänsten! Du kommer att länkas till en extern plats, där du sedan enkelt kan bifoga ditt CV och brev. Urvalet sker löpande, varför vi ser fram emot din ansökan snarast! Vid frågor, välkommen att kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-250 88, Comline Rekrytering.

 

Sök till tjänsten här (Extern länk)

 

 

Stäng