Air Liquide gasdepå

Lundqvist Maskin & Verktyg är gasdepå för Air Liquide Gas AB och lagerhåller ett komplett sortiment av hyrflaskor och mindre köpflaskor för industrigaser och livsmedelsgaser. Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård.

Läs mer om Air Liquide

 

Vad är Qlixbi? Mer än en gasflaska.

Qlixbi är ett nytt och innovativt system som kommer att förändra din framtida arbete när du svetsar med argon och argonblandningar, framför allt när det gäller byte av gasflaskor. Qlixbi är en gasflaska som ingen annan. Med en 33 liters, 300 bar gasflaska får du samma mängd gas, men en mycket mindre och lättare flaska.


Med Qlixbi … Enkelt

Anslut Qlixbi till gasflaskan – utan verktyg: Qlixbi sitter på plats i gasflaskan på bara en sekund. Dra den röda spaken uppåt och du kan börja direkt.


Med Qlixbi … Effektivt

Är dina flaskor fulla eller tomma? Qlixbi har en indikator som i god tid visar när gasen håller på att ta slut genom att växla från grönt till rött.


Med Qlixbi … Säkert

Qlixbi är praktisk och säker att hantera under svetsarbetet. Du kan lätt byta gasflaska och rulla flaskan på ett säkert sätt.

 

Läs mer om Qlixbi

 

Intresserad av en Qlixbi demo i vår butik eller intresserad att höra mer, kontakta oss på följande sätt:

Tel: 08 - 28 91 00

Email: lundqvist@lundqvist.se

 


Stäng