Skräddarsydd lagerservice

GARANTERAD TILLGÄNGLIGHET
Din vardag är unik. Ingen annan har exakt samma utmaningar som just du och din verksamhet. Därför är det också du som ska bestämma kvalitet och leverantör på de produkter du behöver, så långt det är möjligt. Ingen kan bättre än du berätta vad som krävs för att göra just din vardag så smidig som möjligt. Med det som utgångspunkt skapar vi en lagerlösning anpassad för just dig. Oavsett om det gäller inom industrin, i verkstaden eller på bygget. Och vi vet att hundra procent koll får vi bara genom att vara på plats hos dig regelbundet.

ENGAGEMANG.
På Lundqvist Maskin & Verktyg är vi idag cirka 48 kunniga medarbetare med stor branscherfarenhet. Det gör att vi förstår din vardag, kan svara på dina frågor och hjälpa till att lösa dina problem. Vår fasta förankring i Stockholm och Södermanland gör att vi har god kännedom om din lokala marknad. Med rätt kunskap kan även små skillnader mellan olika produkter spela en stor roll. Vår uppgift är att följa utvecklingen och informera dig om produktnyheter, nya tekniker och att hitta precis rätt produkt för ditt jobb, varken bättre eller sämre än du behöver.

VALFRIHET.
Hos oss hittar du ”original”-märken och produkter som passar dina behov. För att tillgodose dina önskemål och kunna leverera snabbt har vi idag över 21.000 lagerlagda artiklar och ett enormt brett ”skaffsortiment” att ta till när lagervarorna inte räcker till.

PÅ SISTA RADEN
är det totalekonomin som räknas och eftersom din arbetstid förmodligen är din mest värdefulla tillgång tycker vi att du ska ägna den åt det du är bäst på. Genom att låta oss ta ett personligt engagemang och totalansvar för ditt lager frigör du viktiga resurser och får samtidigt en rad fördelar, till exempel:

• ökad kontroll över inköpen
• möjlighet att hålla ett optimerat lagervärde
• undvika driftstopp
• reducera frakt- och fakturaomkostnader
• minska er miljöpåverkan med färre bilresor för att ”släcka bränder” i materialförsörjningen

Den viktigaste nyckeln för att kunna göra ett bra jobb är mötet med dig som kund.


Vi utgår från din miljö och dina förutsättningar och hittar alltid ett sätt att lösa utmaningen.


Lagerkoll på skruv & mutternivå. Här ett lager med cirka 800 infästningsartiklar.


Vi jobbar idag med ett system som hjälper oss att nå en noggrannhet utöver det vanliga i beställningsmomentet. Det hjälper oss att inte bara träffa nästan rätt – utan mitt i prick (kan inte bli fel helt enkelt)!


Ibland måste lagret komma ut till bygget. Denna typ av lösning är sedan länge en självklarhet hos oss på Lundqvist och vi har både egna containerlösningar samt bygger upp system för påfyllnad i era egna vid behov!


Hos oss hittar du produkter och tjänster som passar dina behov. För att tillgodose dina önskemål och kunna leverera snabbt har vi idag minst 21.000 lagerlagda produkter lokalt inom räckhåll ifrån din arbetsplats.


Stäng