Ekonomi

Hittar du inte det svar du söker tveka inte att kontakta oss 08-28 91 00 eller lundqvist@lundqvist.se

Bli kontokund

Det finns två typer av konton:
Kreditkonto
 – betalning sker mot faktura.
Kontantkonto – betalning sker med kort eller kontanter i butiken, vi accepterar Mastercard och VISA. 

Här nedan hittar du en direktlänk till kontoansökan. Fyll i och skriv under kontoansökan. Vi behöver firmatecknares namnteckning så ansökan måste lämnas in i butiken eller skickas in med fax, post eller så går det att skanna och mejla till lundqvist@lundqvist.se.

Kontoansökan

 

Limit (kreditutrymme)

Om du ansöker om kreditkonto gör vi en kreditprövning (kreditupplysning). Därefter meddelar vi dig hur stort kreditutrymme vi har möjlighet att bevilja ditt företag. OBS! Endast företag kan bli kontokund hos Lundqvist Maskin & Verktyg. Om du vill höja din limit kan du kontakta oss på telnr 08-28 91 00.

Vilka får handla på kreditkontot?

Den som är kontoansvarig på företaget bestämmer vilka som får handla och lägger till eller ta bort namn genom att kontakta lundqvist Maskin & Verktyg. Det går att begränsa sortimentet som anställda får handla. 

Vi kräver alltid att giltig ID-handling visas upp vid fakturaköp. ID06 gäller endast i kombination med giltig ID-handling som körkort eller ID-kort. 

Inloggning till E-handeln (Web-konto)

För att kunna använda vår webshop måste du vara kontokund. Inlogg behövs för att kunna beställa varor, se priser, lagersaldon, kontohistorik m.m. Tänk på att inloggningen är personlig. Är ni flera på företaget som vill ha inloggning måste var och en ha egen inloggning.

Ansök om inlogg

 

Försäljningsvillkor

Här kan du läsa våra försäljningsvillkor

Betalning/Faktura

Kreditfaktura Har du fått en kreditfaktura, t.ex. efter en retur, drar du av kreditfakturans belopp när du betalar ursprungsfakturan eller en annan debetfaktura.

Påminnelse men saknar fakturan? Skicka ett mail till lundqvist@lundqvist.se där du anger vilken faktura det gäller. Vi skickar en kopia till dig.

E-faktura Du kan få dina fakturor via e-post som PDF-fil. Vid större fakturavolymer kan vi erbjuda EDI-faktura. Kontakta lundqvist@lundqvist.se.

Betalningssätt i våra butiker Förutom fakturera så tar vi även emot kontanter och kort. Vi tar: Mastercard och VISA.

Presentkort Kontakta oss så ordnar vi det.

Stäng