Leasa genom oss

Nu inför vi en finansieringslösning för våra kunder oavsett fabrikat. Det ger dig möjligheten att få tillgång till moderna och kvalitativa maskiner utan att behöva investera stora belopp vid ett och samma tillfälle.

Ett vanligt upplägg är att du betalar en fast månadskostnad i 36 månader på cirka 3% av maskinernas värde. Därefter köper du ut maskinerna till ett restvärde på cirka 5%. En låg uppläggningskostnad på 450 kr tillkommer och lägsta gräns för ett leasingkontrakt är 4 500 kr. Priserna är exklusive moms.

För Festools maskiner
Stöldskyddsförsäkring och garanti under hela leasingtiden ingår, förutsatt att maskinerna registreras på rätt sätt. Med Festool Business Lease får du en låg fast månadskostnad inklusive reparationer och stöldförsäkring i 36 månader. Gäller även laddare och batterier. 

Övriga fabrikat
Kan kompletteras med en stöldskyddsförsäkring (tilläggsförsäkring). Prata med oss så klarar vi ut det. I övrigt gäller samma service och garantier på maskinerna vid leasing som vid vanligt köp. Finansieringen sker i samarbete mellan oss och ett finansieringsbolag.

För mer information, kontakta Pelle Lundell på mejl eller ring 08-28 91 00.

Stäng