20 OKTOBER 2023 KL. 9:00-15:00 HOS LUNDQVIST MASKIN & VERKTYG

Sätt kursen mot en inspirerande dag hos oss på Lundqvist! Vår årliga höjdpunkt är äntligen här, och vi har planerat för detta ögonblick hela året. Vi välkomnar dig till oss på Fagerstagatan 21 i Spånga för en dag fylld med innovation, kunskap och möjligheter, samt chansen att nätverka med våra duktiga kollegor.

Här är vad som väntar dig på vårt stora event:

▶ BRANSCHMÄSSA: Om du arbetar inom industri- och byggsektorn är detta ett måste. Utforska det senaste inom branschen och träffa över 30 av våra ledande leverantörer.
▶ FÖRELÄSNINGAR: Lyssna på spännande föreläsningar av experter från bl.a. Sandvik Coromant och fördjupa din kunskap om de senaste trenderna och innovationerna.
▶ OUTLET ELHANDVERKTYG: Ge din verktygslåda en uppgradering med vårt outletområde för elhandverktyg och tillbehör. Här hittar du oslagbara priser på högkvalitativa verktyg.
▶ DEMO & WORKSHOPS: Få händerna på våra produkter och testa dem i våra interaktiva demonstrationer och workshops. Här får du chansen att interagera med tillverkarna och lära dig mer om våra produkter.
▶ EXKLUSIVA KAMPANJERBJUDANDEN: Gör fantastiska fynd med våra exklusiva kampanjerbjudanden. Det är ett perfekt tillfälle att uppgradera din utrustning till oslagbara priser.
▶ TÄVLINGAR OCH FINA PRISER: Var med i våra tävlingar och ha chansen att vinna fantastiska priser. Det finns spännande utmaningar och belöningar som väntar på dig.
▶ GRATIS LUNCH: Vi bjuder på en läcker lunch kl. 11:00-13:00 till de första 800 personerna. En chans att ladda upp inför en dag full av aktiviteter.
▶ ESAB:S STORA DEMOLASTBIL: Upplev imponerande maskiner och utrustning direkt från ESAB:s stora
demolastbil. Det är en unik möjlighet att se och testa deras senaste innovationer.

Leverantörer som deltar:
Air Liquide, Arho, Arvid Nilsson, Bedsab, Bosch, Böhler, Ejendals, Ejot, ESAB, Fristads, Hansson & Frife, Helly Hansen Workwear, Kemppi, Knipex, Linde Gas, Meltolit, Metabo, Milwaukee, NST, Pferd, ProfTool, Sandvik Coromant, Svetsansvarig, Technima, Teddington, Tyrolit, V/S/B, Zarges

Föreläsningar:
10:00 Sandvik Coromant - "Verktyg och produktionsekonomi"
11:00 Svetsakademin - "Bättre svets"
13:00 ESAB - "Value Added Engineering"
Anmäl ditt intresse via vår LinkedIn

 

20 oktober 2023 kl. 9:00-15:00

SPÅNGA/LUNDA INDUSTRIOMRÅDE
Fagerstagatan 21 

Stäng